RSS

Un nou an, un nou inceput

06 Jan

Iata ca am ajuns si in anul 2011. Conform traditiilor deprinse online, a fost momentul sa imi fac lista cu “rezolutiile” anului – acele planuri pe care imi propun sa le realizez in urmatoarele 12 luni. Recunosc ca acest obicei nu prea imi este comun. Dar cum orice calatorie incepe cu un pas (sau cu un zbor de avion), poate ca e timpul sa inaugurez si eu aceastra traditie pentru mine. Un pic tardiv, e drept, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

In primul rand, vreau sa acord mai multa atentie “blogaritului”. Gand la gand cu bucurie, as putea spune, caci WordPress.com tocmai a lansat o provocare de a posta zilnic sau macar saptamanal. Pentru mine, zilnic e prea mult. Asa ca ramane varianta saptamanala. Putem considera acest post drept ridicatul manusii. Provocare acceptata.

In al doilea rand, vreau sa mai reduc din greutate. Cel putin sub pragul psihologic de 100kg, daca nu si mai mult. Se poate spune ca am terminat lista de scuze posibile: am sala de gimnastica gratuita la subsolul cladirii unde lucrez, am piscina comunitara la blocul unde locuiesc, am marea la 500 de metri si o zona pietonala de-a lungul plajei care a primit un premiu de arhitectura urbana. O multime de oportunitati de a face miscare atat acum, cand e mai frig, dar mai ales din primavara incolo, cand se poate inota.

In al treilea rand, vreau sa pot pune la punct o o sursa suplimentara de venit. Kashai romanul. Si de asta am ajuns sa plec din tara. Ideal ar fi ca aceasta sursa sa fie rezultatul activitatii online. Posibilitati sunt destule. Trebuie doar 1% inspiratie si 99% transpiratie.

Si, last but not least (cum spun vorbitorii de engleza), sper ca 2011 sa duca la marirea familiei. Atat ca acest plan nu depinde numai de mine. Dar si afurisita de barza a ramas fara scuze de acum incolo: vremea e superba aici mai tot timpul, suntem langa aeroport si delta Llobregat-ului, asa ca semnalizarea aeriana e bine pusa la punct, iar sistemul sanitar de aici ar trebui sa fie superior celui din Romania.

Cam atat cu lista pe anul care vine. Si ca sa pastram tenta vesela, inchei cu o melodie de la Fara Zahar, numai bine potrivita cu ultima intrare din lista:

 
Leave a comment

Posted by on January 6, 2011 in Personal

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: